Maxime Gerits

Holistisch psychologe      

Dorpsstraat 97, 3740 Eigenbilzen
Tel: 0473463073
Mail: psycholoog.mgerits@gmail.com
Erkenningsnummer: 892117758
Bankrekeningnummer: BE24 1431 0060 2138


SamenwerkingsovereenkomstWelkom!

Bedankt voor het vertrouwen in de praktijk. Voor een goede samenwerking is het belangrijk dat er op voorhand concrete en duidelijke afspraken gemaakt worden. Op deze manier weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en worden misverstanden vermeden. Het betreft:

Duur sessies en kostprijs
Voor ieder gesprek wordt een uur de tijd ingepland. Elke sessie begint stipt op het afgesproken tijdstip. Na 50 minuten ronden we af en wordt een nieuwe afspraak ingepland. Indien het gesprek met vertraging aanvangt (owv te laat komen), wordt er als nog na 50 minuten afgerond. Sommige mutualiteiten en ziekteverzekeraars vergoeden een deel van de kostprijs (zie PDF icoontje voor meer info). De betaling gebeurt voor aanvang van de sessie, middels instant bankoverschrijving, payconic of cash, dit aan het tarief van 55 euro

(1 persoon) of 65 euro (2 personen).

 

 

  

Afspraken verzetten of annuleren
Bij het verzetten of annuleren van een afspraak dient tijdig contact te worden opgenomen, dwz 48u op voorhand. Indien hier niet wordt aan voldaan, wordt de sessie als nog aangerekend (tenzij een bewijs van ziekte of overmacht). De reden hiervoor is dat deze tijd exclusief voor u gereserveerd is en er eveneens tijd wordt geïnvesteerd in het voorbereiden van de sessie. Zowel client als therapeut zijn verantwoordelijk voor de geplande sessie en eventuele misverstanden rond afgesproken dag/uur/plaats. Aangezien vergeten menselijk is kan eenmalig een ‘joker’ worden ingezet. Nadien wordt elke gemiste sessie aangerekend.

Beroepsgeheim + overleg met derden
Een psycholoog is verbonden aan het beroepsgeheim. Dit betekent dat al de gegevens vertrouwelijk behandeld worden. Indien er sprake blijkt te zijn van (suicide)gevaar wordt uit veiligheid het beroepsgeheim doorbroken en de huisarts/familie op de hoogte gesteld. Mogelijks kan contact genomen worden met de huisarts bij de start en de afsluiting van de begeleiding. Indien nodig kan ook contact genomen worden met overige (voorgaande) hulpverleners,…                            

Bereikbaarheid
Ik ben telefonisch bereikbaar, via (standaard) berichten en via mail. Berichten via social media (whatsapp, instagram, messenger,… worden niet beantwoord).

Verslaggeving
Het maken van verslagen is niet standaard voorzien. Indien u een therapeutisch verslag wenst, dient dit 3 weken op voorhand aangevraagd te worden. Omwille van de tijd die hierin wordt geïnvesteerd, kan het verslag voorzien worden aan het tarief van 55 euro (A5 formaat).

Schermafbeelding 2017-04-27 om 19.42.39.

Op dit moment worden er geen nieuwe aanmeldingen aangenomen voor onbepaalde tijd.

De 'reserveer online' functie is enkel bruikbaar voor huidig cliënteel